– Het Roessingh Enschede

<alle projecten
  • opdrachtgever: Stichting Attendiz
  • architect: ir. Walter Kemperman

Het ontwerp is een moderne uitbreiding bij het pand uit de zeventiger jaren. Theorie- en praktijklokalen, de training-receptieruimte, de hal met lockers, een werkplaats, een chillroom (overblijfruimte), een teamruimte, behandelruimten, verzorgingsruimten en rustruimten zijn gerealiseerd. De leerlingen hebben samen met de architect en een kunstenaar het ontwerp voor het interieur van de hal gemaakt. Het ontwerp voor deze uitbreiding is al 'sprankelend' genoemd, het is duurzaam ontworpen en kent een grote mate van gebruiksvriendelijkheid. De nieuwbouw is eenvoudig te wijzigen door de toekomstgerichte constructie. De eisen voor Frisse Scholen zijn uiteraard toegepast.

slideshow
– foto 0 van 0