– PI Arnhem

<alle projecten
  • opdrachtgever: Rijksvastgoedbedrijf
  • architect: dott. arch. Renzo Pavanello

De bezoekerszaal is een zelfstandig architectonisch object, gekoppeld aan het bestaande gebouw door middel van een tussenlid. De gevels zijn van naturel beton om een mooie overgang te creëren met het terrein. De sfeer van de bezoekerszaal is warm en vriendelijk, anders dan in alle andere ruimten van de PI. 

De nieuwe entree inclusief de portiersloge is ruim van opzet. Dit om een vriendelijker binnenkomst te bieden aan de bezoekers. De lichte vloer en wanden geven de ruimte een lichte en overzichtelijke uitstraling.

bezoekerszaal
entreegebied PI Arnhem
bezoekerszaal PI Arnhem
bezoekerszaal gevangenis Arnhem
gevangenis Arnhem-Zuid
ontvangst bezoekers gevangenis
slideshow
– foto 0 van 0