– 't Eschhoes Vasse

<alle projecten
  • opdrachtgever: Stichting 't Eschhoes Vasse
  • architect: ir. Dennis Masselink

De nieuwe MFA is tegen de bestaande school aangebouwd. Onderlinge integratie van functies zijn nu mogelijk en de looplijnen zijn aanzienlijk verkort.

De gekozen architectuur is herkenbaar en passend bij het bestaande gebouw met als toevoeging een moderne en tijdloze look. De transparante voorgevel maakt het gebouw laagdrempelig en toegankelijk. De bezoeker ervaart van buiten activiteit en wordt hierdoor als het ware naar binnen getrokken. 

In het kader van duurzaamheid is het gebouw zo compact mogelijk ontworpen en zijn de vloeren, gevels, daken en beglazing boven de norm geïsoleerd. Daarnaast zijn duurzame verwarmingsinstallaties met warmteterugwinning toegepast en zonnepanelen geplaatst, waarmee het gebouw zijn eigen elektriciteit opwekt.

slideshow
– foto 0 van 0