– Het Stedelijk Lyceum Tiemeister

<alle projecten
  • opdrachtgever: Het Stedelijk Lyceum
  • architect: ir. Walter Kemperman

Een huisvestingsonderzoek voor de ruimtebehoefte van nieuwe leerlingstromen, resulteerde in een nieuwe onderbouwvleugel. De nieuwe uitbreiding is na analyse van de locatie door de architect gekoppeld aan de bestaande B1-vleugel op de eerste verdieping.

Vandaar ook dat het rood gekleurde volume op poten is gezet. Bijkomend voordeel naar de toekomst toe, is dat de school eenvoudig hieronder kan worden uitgebreid met leeraterliers.

In de bestaande bebouwing heeft een grote transitie plaatsgevonden naar een moderne onderwijsbehoefte met nieuwe leerlingen ingangen een hal en aula met loungeplekken en ontvangstbalie, en nieuwe leerateliers in verschilende gebouwvleugels.  

slideshow
– foto 0 van 0